”TSK İslamlaşıyor” Tepkisi
Büyük Ortadoğu projesi çerçevesinde ılımlı ve abd yanlısı yeşil kuşak projesinin başlangıcı ile küresel güçler ile İsrail hükümeti ve burjuvazisiyle olan savaş tüm hızıyla sürüyor!
Bu savaşta ulus çıkarını gözeten bir ordu,yine ulus çıkarını gözeten bir ulus hükümetinin oluşmaması TÜRKİYE CUMHURİYET’ini tehlikeli bir sürecin içine itmekte!
Bunun son örneği İsraille yaşanan krizle ortaya çıktı!
ABD’nin ılımlı islam ve yeni zinde olan kuvvetlere larşı ”yeşil bir fay hattı,kuşak” oluşturmak istemesi İsrail’in çıkarlarına ters düşmeye başladı!
İsrail TSK ile anlaştığı heron uçaklarının satımını ilk olarak onaylamasına rağmen,yaşanan olaylar ve akp hükümetinin politikaları neticesinde satış işlemleri gerçekleşemedi!
Son anda alınan haberlerde ise;bugün itibari ile şuana kadar sadece iki tanesi alınan heron uçaklarının,İsrail’e sessiz sedasız geri gönderildiği öğrenildi!İsrail ile bu sürtüşmelerde yaşanan gerilim tüm dünyanın dikkatini çekti!
İsrail’den gelen son açıklama ise son derece ilginç:
”ORDU İSLAMLAŞIYOR” mesajı taşıyan bu açıklamada Türkiye’de ORDU’nun da islamlaşmaya doğru gittiği ve ilişkilerin bozulmak üzere olduğu bildirildi.